Image Alt

Kuvo TV

PlayStation Showcase će navodno biti održan prije 8. lipnja

Narednih nekoliko mjeseci bit će prilično turbulentno na gaming sceni. Iako je E3 2023 sajam službeno otkazan, do prve polovice lipnja vidjet ćemo prezentacije brojnih gaming velikana. Prije svega, tu je Summer Game Fest, a očekuju nas i velike prezentacije koje nam spremaju Xbox, Nintendo, Ubisoft i ostali, a sve oči gaming javnosti bit će usmjerene i na Sony, koji bi prema riječima poznatog gaming novinara i insidera svoj veliki showcase trebao održati najkasnije početkom lipnja.

Jeff Grubb, koji je još ranije nagovijestio nedavno održani State of Play, tvrdi da će novi veliki PlayStation Showcase biti održan prije Summer Game Festa, što znači da bismo spomenuti event mogli vidjeti prije 8. lipnja.

Prema Grubbu, PlayStation Showcase bi trebao biti fokusiran na iduću fazu PlayStationa 5, a to znači da bismo tijekom ovog eventa trebali vidjeti Sonyjevo “teško naoružanje” u vidu već najavljenih igara kao što su Marvel’s Spider-Man 2, Marvel’s Wolverine te The Last of Us multiplayer igra te još uvijek nenajavljenih igara na kojima rade Sonyjevi brojni first party studiji kao što su Bend, Sucker Punch, Bluepoint i mnogi drugi.