Image Alt

Kuvo TV

razvoju je srednjovjekovna MMORPG igra koju istovremeno može igrati tisuću igrača

Iz Siege Campa nam spremaju još jednu poslasticu. Nakon uspješne kampanje i dobrih kritika javnosti na račun igre Foxhole, developeri su odučili predstaviti novi projekt pod nazivom Anvil Empires, u kojem će igrači moći sudjelovati u masivnim srednjovjekovnim bitkama koje će podržavati do 1000 ljudi u otvorenom svijetu. Igru će za sada biti moguće zaigrati samo na PC-ju, a ovog mjeseca krenut će i pre-alpha testiranje.

Budući da igrači pokreću svaki aspekt sukoba u igri, bit će vrlo širok izbor aktivnosti. Što se tiče borbe, igrači će moći lutati svijetom, morima ili jašući na konju, paliti sela i pljačkati ih zbog srebra i drugih vrijednih resursa. Cilj je da se radi zajedno, stoga će se igraći morati udružiti u klanove kako bi uspješno pobijedili svoje neprijatelje.

S neborbene strane stvari, igrači će graditi naselja i razvijati ih od malih sela do užurbanih gradova koje dijele deseci ako ne i stotine igrača. Ključnu značajku ima i tehnologija koja se razvija s vremenom, a bitno je i razvijati svoju industriju kroz poljoprivredu, lov, stočarstvo i rudarstvo.

Osim toga, logističke linije igrat će vrlo važnu ulogu u bitkama kako bi se opskrbile vojske, kako bi bile dobro nahranjene, naoružane i odmorene. Bitke se ne dobivaju samo snagom oružja, već zahtijevaju i snažno gospodarstvo i opskrbni lanac. Kako bi osvojili utvrdu, moći će se sagraditi opsadne ljestve i ovnovi za probijanje utvrđenih zidova.