Image Alt

Kuvo TV

Crystal Dynamics za idući mjesec sprema zatvoreni test svoje misteriozne igre – Tomb Raider, Legacy of Kain ili nešto treće, pitanje je sad?

Već nekoliko dana kruže informacije o novoj misterioznoj igri studija Crystal Dynamics, koju bi tokom idućeg mjeseca po prvi put trebali isprobati odabrani testeri. O kakvoj bi se igri zapravo moglo raditi, za sada nije poznato, no šuška se da bi ista mogla imati veze sa prilično zapostavljenim, ali nikada zaboravljenim Legacy of Kain serijalom.

Naime, s obzirom na to da je Crystal Dynamics, nakon što je kupljen od strane Embracer Groupa u potpunosti dobio prava na nekoliko svojih franšiza, uključujući i Legacy of Kaine, nedavno objavio i anketu u kojoj je pitao Legacy of Kain fanove što misle o mogućem povratku spomenutog serijala, mnogi su uvjereni da bi se moglo raditi o nečemu “Legacy of Kain related“.

Da sve navedeno ima nekog smisla, potvrđuje i podatak da su poziv na sudjelovanje u playtestu dobili upravo ispitanici koji su sudjelovali u ranijoj Legacy of Kain anketi.

Kako god, navedeni playtest je i službeno potvrđen od strane Crystal Dynamicsa, bit će održan u periodu od 3. do 12. svibnja, a svi sudionici će morati imati web kameru, mikrofon, PC ili Mac te Microsoft Teams.

Je li posrijedi doista testiranje nečega što ima veze sa Legacy of Kain franšizom ili se možda radi o testu za novi Tomb Raider (koji je već sada u odmakloj fazi razvoja) ili je pak posrijedi nešto sasvim treće, ostaje nam da vidimo.