Image Alt

Kuvo TV

Potvrđena je nova Horizon igra

U današnjoj službenoj objavi na svom blogu, iz Guerilla Gamesa su naočigled potvrdili rad na trećem nastavku Horizona, spomenuvši usputno da rade na njemu zajedno uz online verziju igre.

Ova vijest nije iznenađujuća, s obzirom na kraj Forbidden Westa i ekspanziju Burning Shores kao i potencijal koji serijal ima sa širenjem svojih priča i likova. A i uspjeh igre je bio dosta velik.

Guerrilla Games je potvrdio da će direktorica studija i izvršna producentica Angie Smets preuzeti novu ulogu u PlayStation Studiosu, kao voditeljica razvojne strategije.

Uz uobičajene riječi zahvalnosti za Smetsin rad u tvrtki, Guerrilla je također postavila temelje za svoj novi izgled menadžerskog tima. Guerrilla će sada imati Joela Eschlera, Hellu Schmidt i Jan-Bart van Beeka koji će voditi stvari u studiju, a tu stvari postaju zanimljive. Vijesti su nadovezali sa izjavom: “Imamo puno povjerenje u naše novo vodstvo dok usmjeravaju Guerrillu prema svijetloj budućnosti, šireći svijet Horizonta s Aloyjevom sljedećom avanturom i našim uzbudljivim online projektom.” I to je glavni izvor zaključka mnogih medija diljem svijeta i svi se slažu da je ovime potvrđen Horizon 3.

Naravno, bilo bi sjajno da uskoro dobijemo još jasniju potvrdu i više detalja, no i ovo je dovoljno za veselje mnogih fanova.