Image Alt

Kuvo TV

Apex Legends uskoro ulazi u svoju sedamnaestu sezonu i napokon imamo novu legendu!

Moramo priznati, prošla sezona je bila blago razočaranje. Nakon prekida tradicije da sa svakom sezonom dobijemo novu legendu ili više njih, Respawn je za novu sezonu odlučio se vratiti na kolosijek ispunjavanja očekivanja za sve fanove i igrače. Tako ćemo sa sedamnaestom sezonom dobiti legendu imena Ballistic. Za one koji prate lore Apexa i općenito Titanfall svijeta, znaju da su u tom “svemiru” prije Apex Legends igara postojale Thunderdome Games koje su bile stil zabave za mase, odnosno Apex prije Apexa.

Punim imenom August Montgomery Brinkman, siroče multimilijarder je svoj bijes i usamljenost odlučio iskaliti na drugima kroz Thunderdome Games. No, nakon tragične smrti jednog od članova tima (za koju je prvenstveno zaslužan njegov ego), Ballistic se odnarodio od svih i povukao u osamu što je rezultiralo lošim odnosom sa sinom koji jedino što je htio je usrećiti svog oca i po uzoru na njega se prijavi u Apex Legends turnir. Za rasplet situacije, škicnite novi story trailer koji s hrpom klišeja (ali u visokom stilu) objašnjava trnovit put do zvijezda, propast i put do iskupljenja.

Apex Legends Season 17 stiže 9. svibnja i u paketu uz novu legendu donosi novu verziju World’s Edge mape i kao bonus proširenu verziju Firing Rangea. Eh da, ali vjerojatno sve već znate, Season 17 će biti dostupan na Xbox One, PlayStation 4, Xbox Series X|S, PlayStation 5, Nintendo Switchu i naravno PC-u.