Image Alt

Kuvo TV

Dobili smo prvi teaser za treću sezonu Netflixove The Witcher TV serije

Kao što smo i najavili, danas nas je dočekao prvi teaser za treću sezonu Netflixove The Witcher TV serije, a zajedno sa teaserom doznali smo i datum njene premijere koja nas očekuje već ovoga ljeta.

Kako smo doznali, treća sezona će, po uzoru na brojne nove Netflixove serije, biti podijeljena na dva dijela, pri čemu će prvi dio stići 29. lipnja, dok ćemo na drugi morati pričekati do 27. srpnja.

Uz trailer koji nam onako jasno nagovješćuje da će treća sezona dobrim dijelom biti fokusirana na fanovima serijala i te kako poznatu Divlju Huntu, ali i da ćemo u ulozi glavnog negativca najvjerojatnije vidjeti čarobnjaka Riencea, kojeg nakon novog castinga glumi Sam Woolf.

Naravno, ono po čemu će treća sezona definitivno ostati upamćena, jeste to da ćemo u njoj u ulozi Geralta od Rivije posljednji put vidjeti Henryja Cavilla, koji je napustio seriju zbog kreativnog neslaganja sa scenaristima. Njega će, kao što je od ranije poznato, zamijeniti Liam Hemsworth, a kako će se to odraziti na samu seriju, ostaje nam da vidimo.