Image Alt

Kuvo TV

Star Trek: Resurgence u prodaju stiže krajem svibnja

Interaktivna narativna avantura Star Trek: Resurgence, čiju smo najavu vidjeli još krajem 2021. godine, konačno ima čvrst datum izlaska i u prodaju stiže već krajem idućeg mjeseca.

Dramatic Labs, inače studio sačinjen od bivših developera Telltale Gamesa, službeno je potvrdio kako će Star Trek: Resurgence na PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S i PC (Epic Games Store) stići 23. svibnja. Nažalost, neki konkretniji detalji vezani za izdanja igre i njihovu cijenu ovog prilikom nisu otkriveni.

Kao što je od ranije poznato, Star Trek: Resurgence bi svojim izgledom i mehanikama trebala podsjećati na dosadašnje uratke Telltale Gamesa. Njegova radnja će biti smještena nakon događaja iz The Next Generations serije, a donijet će nam priču iz perspektive dvoje igrivih likova, zapovjednice Jare Rydek i inženjera Cartera Diaza. Dudući da se radi o novoj igri bivših članovima Telltalea, ista će primarno biti fokusirana na priču i mogućnost donošenja raznih odluka koje će utjecati na daljnji ishod same priče.