Image Alt

Kuvo TV

Stigao je prvi trailer za akcijsku avanturu Funko Fusion

Još ranije je najavljeno da ćemo u skorijoj budućnosti dobiti punokrvnu videoigru sa Funko figuricama, a sada smo konačno doznali više detalja o toj igri.

Studio 10:10 Games, kojeg inače dobrim dijelom čine bivši članovi TT Gamesa, konačno je predstavio igru Funko Fusion koja, ako ćemo biti iskreni ne izgleda pretjerano drukčije od dosadašnjih LEGO igara, s tim da ćemo u njoj umjesto “Legića” jurcati naokolo u ulozi brojnih “glavatih” heroja po kojima je inače Funko i poznat.

Naime, Funko Fusion je klasična akcijska avantura sa co-op elementima koju ćemo moći igrati u društvu još troje igrača, a u kojoj nas očekuju likovi i svjetovi iz brojnih filmskih i TV franšiza kao što su Jurassic World, Back to the Future, The Umbrella Academy, The Thing, Child’s Play 2 ili Masters of the Universe te mnogi drugi blockbusteri. Cijeli koncept izgleda simpatično, no ostaje pitanje koliko će se zapravo razlikovati od LEGO izdanja i hoće li navedene franšize uspjeti privući novu publiku. O čemu se zapravo radi, pogledajte ispod.

Funko Fusion je trenutno u razvoju za PC i još uvijek neimenovane konzole (iako smo uvjereni da je u pripremi za sve aktualne), a u prodaji će se pojaviti iduće godine.