Image Alt

Kuvo TV

Alan Wake 2 je u finalnoj fazi produkcije

Nema straha za konačni povratak Alana Wakea. Remedy Entertainment je otkrio kako je Alan Wake 2 ušao u završnu fazu produkcije.

U zadnjem sastanku s ulagačima, čelnici Remedya su bili jasni kako je i dalje plan da igra izađe ove godine. Kako se završava rad na Alan Wakeu 2, Remedy navodi da će se dio tima prebaciti na razvoj idućih projekata, prvenstveno Control 2, remakeove Max Paynea i multiplayer projekte radnih naziva Condor i Vanguard.

“Alan Wake 2 je na putu da postane sjajna igra i oduševila je sve u Remedyju”, rekao je studio. “Započeli smo posljednju veliku fazu  proizvodnje kako bismo igru pripremili za lansiranje kasnije ove godine. Na projektu radi kompletan tim, ali ćemo moći postupno početi smanjivati veličinu tima kako budemo napredovali prema lansiranju. Ovi oslobođeni programeri pridonijet će našim drugim projektima igara koji se usmjeravaju prema sljedećim fazama razvoja.”

Još uvijek nemamo nikakav uvid u gameplay igre i Remedy je dosta bio škrt što se tiče informacija vezanih za ovaj dugoočekivani nastavak. Ulazimo u zadnje mjesece prve polovice godine, pa svakako očekujemo nešto novo da se prikaže najkasnije ovoga ljeta.

Alan Wake 2 dolazi za PC, PlayStation 5 i Xbox Series konzole.