Image Alt

Kuvo TV

Predstavljen je prvi poster za Twisted Metal TV seriju, trailer nas očekuje već sutra

Twisted Metal fanovi, koji već duže vrijeme čekaju na predstojeću TV adaptaciju ove franšize, konačno mogu odahnuti budući da smo konačno dobili datum njene premijere, ali i nekoliko novih informacija.

Iz Peacocka su danas službeno otkrili da je premijera Twisted Metal TV serije zakazana već za ovo ljeto. Točnije, prva epizoda će biti premijerno prikazana na spomenutom servisu 27. srpnja.

Osim što smo doznali datum premijere Twisted Metal TV serije, dočekao nas je i prvi službeni poster, a već sutra ćemo vidjeti i prvi teaser trailer.

Inače, za slabije upućene, Twisted Metal serija nastaje u produkciji PlayStation Productionsa i Peacocka, na kojem će ekskluzivno biti emitirana. U njoj nas očekuje i nekoliko dobro poznatih glumačkih imena. Kao što je od ranije poznato, u ulozi Sweet Tootha pojavit će se Samoa Joe i Will Arnett. Samoa Joe će mu dati stas, dok će Will Arnett biti zadužen za glas ove ikone serijala. Tu su još i Neve Campbell, Anthony Mackie, Thomas Haden Church i mnogi drugi. Nove detalje o samoj seriji očekujemo vrlo brzo.