Image Alt

Kuvo TV

U pripremi je misteriozna Tomb Raider kolekcija za Nintendo Switch

Dok čekamo veliko razotkrivanje novog Tomb Raidera, kojeg Crystal Dynamics sprema za aktualne platforme, pojavio se leak koji sugerira da bi vlasnici Nintendo Switch konzola uskoro mogli zaigrati miseterioznu kolekciju igara sa Larom Croft u glavnoj ulozi.

Sudeći prema novom ESRB ratingu, nova kolekcija, prigodno nazvana The Lara Croft Collection, uskoro bi se mogla pojaviti na Nintendo Switch konzolama. Iako o njoj nisu poznati neki konkretniji detalji, opis koji se nalazi u ratingu navodi da se radi o kolekciji dviju akcijskih avantura iz izometrijske perspektive, što bi moglo značiti da je u pitanju kolekcija koja sadrži dvije starije spin-off Tomb Raider igre, Guardian of Light i Temple of Osiris. Ovome u prilog ide i činjenica da kolekcija nosi oznaku “T” (Teen) tako da već sada sigurno da se u njoj ne nalaze igre iz posljednje reboot trilogije te da su ranije spomenuta dva naslova bila dosta “pitomija” od posljednjih triju Larinih avantura.

O kakvoj kolekciji se radi i je li ista doista stvarna, mogli bismo doznati vrlo brzo budući da ESRB ratinzi za igre vrlo često znače da su te iste igre relativno blizu izlaska.