Image Alt

Kuvo TV

Hellblade 2 bi mogao izaći ove godine

Možda konačno imamo informacije o datumu izlaska  Senua’s Saga: Hellblade II  i to ni manje ni više nego zahvaljujući novom oglasu za Xbox Game Pass. Nastavak Hellbladea prvi je put najavljen još u prosincu 2019. godine na The Game Awardsima i zajedno s najavom Xbox Series X konzole. Dvije godine kasnije, u prosincu 2021.godine, još jednom na The Game Awardsu, pr Ninja Theory i  Xbox objavili su prvi gameplay trailer za igru. U to vrijeme nije bilo riječi o datumu izlaska.

Kako se primijetilo od strane mnogih na Twitteru, Hellblade 2 se pojavljuje u novom oglasu za Xbox Game Pass koji je objavljen danas. Ovo samo po sebi nije značajno jer će Hellblade 2 biti Xbox Game Pass igra, međutim, sve ostale igre predstavljene u oglasu već su objavljene ili izlaze 2023. godine. Drugim riječima, čini se da ovo znači da će igra izaći ove godine. Pogledajte i sami navedenu reklamu:

Možda ljudi previše iščitavaju iz ovoga, no nada umire posljednja. Ninja Theory i Xbox se još nisu oglasili povodom ovih glasina i nagađanja.