Image Alt

Kuvo TV

Final Fantasy Pixel Remaster kolekcija je prodana u preko dva milijuna primjeraka

Osim što je nedavno izazvala totalnu pomutnju na eBayu te scalperima donijela poprilično masnu zaradu, Final Fantasy Pixel Remaster kolekcija je u relativno kratkom vremenskom periodu uspjela da ostvari impresivan komercijalni uspjeh.

Iz Square Enixa su se pohvalili prodajnim rezultatima spomenute kolekcije, otkrivši kako je ista diljem svijeta do sada prodana u preko dva milijuna primjeraka.

Inače, za slabije upućene, radi se o posebnoj kolekciji u kojoj se nalazi šest Final Fantasy klasika i to Final Fantasy I, Final Fantasy II, Final Fantasy III, Final Fantasy IV, Final Fantasy V i Final Fantasy VI. Ista se inicijalno djelomično pojavila još 28. srpnja 2021. godine za PC, iOS i Android, kada su na spomenute platforme stigle igre Final Fantasy I, Final Fantasy II i Final Fantasy III. Final Fantasy IV je potom izašao 8. rujna, a Final Fantasy V 10. studenog iste godine, dok je Final Fantasy VI konačno stigao 23. veljače 2022. godine. Na kraju, svih šest naslova pojavilo se u formi nove Final Fantasy Pixel Remaster kolekcije za PlayStation 4 i Nintendo Switch 19. travnja ove godine.