Image Alt

Kuvo TV

Prekrasna avantura Planet of Lana u prodaju stiže već krajem ovog mjeseca

Dugo očekivana sidecrolling avantura Planet of Lana konačno je dobila službeni datum izlaska i u prodaju stiže već krajem ovog mjeseca.

Thunderful i Wishfully su danas otkrili da će se njihova postapokaliptična avantura u prodaji pojaviti 23. svibnja i to na Xbox One, Xbox Series X/S i PC platformma. Također, kao što je od ranije poznato, bit će i dio Xbox Game Passa, tako da će ju svi pretplatnici na ovaj Microsoftovoj servisa moći zaigrati besplatno već od prvog dana.

Inače, za slabije upućene, radi se o prekrasnoj puzzle avanturi smještenoj u postapokaliptični svijet, koja donosi priču o živopisnom i prekrasnom planetu i nastojanju glavne protagonistice i njenog vjernog prijatelja da ga takvim i zadrže. Uz cel shading vizualni stil i vrhunsku atmosferu, ovo ostvarenje može da se pohvali i intrigantnom pričom i zanimljivim zagonetkama te posebnom gameplay mehanikom s fokusom na oslanjanje na svoga vjernoga kompanjona. Djelić onoga što nam ovo ostvarenje donosi, možete nakratko vidjeti i u novom traileru koji se nalazi ispod.