Image Alt

Kuvo TV

Marvel’s Spider-Man Remastered konačno dobiva standalone izdanje za PlayStation 5

Nakon što je duže vrijeme bio dostupan isključivo u sklopu PS5 verzije Marvel’s Spider-Man: Miles Morales Ultimate Editiona, Marvel’s Spider-Man Remastered će od kraja ovog mjeseca biti moguće kupiti i kao odvojenu igru.

Sony Interactive Entertainment i Insomniac Games su konačno potvrdili dolazak standalone izdanja remastera hita koji se inicijalno pojavio na PlayStationu 4, a koji je paralelno sa izlaskom Miles Moralesa dobio stigao i na PlayStation 5.

Spomenuta igra će biti dostupna krajem svibnja, no točan datum njenog izlaska još uvijek nije poznat (iako bi se mogao poklopiti sa predstojećim PlayStation Showcaseom, o kojem se ovih dana šuška..). Ono što već sada znamo, jeste da će Marvel’s Spider-Man Remastered biti dostupan po cijeni od $49.99, dok će vlasnici fizičke ili digitalne verzije nekog od originalnih PS4 izdanja (Marvel’s Spider-Man, Marvel’s Spider-Man Digital Deluxe Edition i Marvel’s Spider-Man Game of the Year Edition) imati mogućnost next-gen nadogradnje po cijeni od $10. S druge strane, svi vlasnici standardnog Marvel’s Spider-Man: Miles Moralesa za PlayStation 5 imat će putem glavnog izbornika igre opciju nadogradnje na Ultimate Edition.