Image Alt

Kuvo TV

Novi leak sugerira da Assassin’s Creed Mirage izlazi u kolovozu

Ako je vjerovati informacijama objavljenim od strane jednog od uposlenika velikog trgovačkog lanca GameStop, Assassin’s Creed Mirage bi se u prodaji mogao pojaviti već ovoga ljeta.

Naime, prema postu objavljenom na Redditu, a koji sadrži informacije preuzete sa GameStopovih internih sustava, izlazak Assassin’s Creed Miragea je navodno planiran za kolovoz.

Takvo što se dobrim dijelom poklapa sa ranijim informacijama vezanim za izlazak najnovnije igre iz ovog Ubisoftovog serijala i dobrim dijelom demantira nedavne glasine prema kojima bi Assassin’s Creed Mirage mogao biti odgođen za iduću godinu. S druge strane, isto je moguće da je ta glasina točna te da se ovdje radi o starim informacijama koje je netko tek sad odlučio objaviti.

Kako god, Assassin’s Creed Mirage bi trebao biti prisutan na Ubisoft Forwardu koji će biti održan 12. lipnja, tako da će nakon ovog eventa mnogo toga biti jasnije. Ono što sada već znamo, jeste da ćemo Assassin’s Creed Mirage moći zaigrati na PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S i PC platformama.