Image Alt

Kuvo TV

Tchia je već u “društvu milijunaša”, ovoga ljeta dobiva i fizičko izdanje

Za samo mjesec i pol od svoga izlaska, simpatična open world avanturica Tchia uspjela je da se domogne milijunske publike, potvrdili su Kepler Interactive i studio Awaceb.

Ova vedra avanturisa koja je inspirirana folklorom i kulturom otočne državice Nove Kaledonije pojavila se 21. ožujka na PlayStation 4, PlayStatiom 5 i PC platformama te je od samog launcha bila dio ponude PlayStation Plus Extra i Premium pretplaničkih modela. Upravo je njena dostupnost na navedenom servisu i ključna za njen dosadašnji uspjeh, budući da su je svi pretplatnici već od prvog dana mogli zaigrati potpuno besplatno.

Ohrabreni ovim uspjehom, Kepler Interactive i Awaceb su za ovo ljeto najavili i posebno fizičko izdanje igre. Kako smo doznali, Tchia Oleti Edition će 18. srpnja stići na PlayStation 4 i PlayStation 5 konzole i to pod pokroviteljstvo Maximum Gamesa, a u njemu će se uz samu igru naći i bonusi i u vidu kozmetičkih dodataka inspiriranih nekolicinom naslova Kepler Interactivea kao što su Sifu, Scorn, Cat Quest ili Flintlock: The Siege of Dawn.