Image Alt

Kuvo TV

Vraća se legendarni Double Dragon i to već ovoga ljeta

Retro nostalgičare i ljubitelje dobrih starih tabačina definitivno će razveseliti vijest da ih uskoro očekuje povratak dobrog starog Double Dragona.

Modus Games i Secret Base su službeno predstavili Double Dragon Gaiden: Rise of the Dragons, potpuno naslov iz ovog kultnog serijala s kojim smo se posljedni put družili 2017. godine i igre Double Dragon IV koju je potpisivao studio Arc System Works koji je ovaj IP sada prepustio Modus Gamesu.

Naravno, i ovaj put se radi o kooperativnoj tabačini sa retro prizvukom, čija će radnja biti smještena u New York 90-ih, kojim nakon nuklearnog rata sada haraju razne bande i kriminalne skupine koje se pri tome bore za prevlast nad ostacima uništenog grada. Kako bi stali u kraj teroru tih bandi i oslobodili grad, Billy i Jimmy Lee uzimaju stvari u svoje ruke. U tome će im pomoći i drugi igrivi protagonisti, kojih bi trebalo biti čak 13. U biti, očekuje nas klasični Double Dragon u svakom smislu, u što se možete uvjeriti u traileru ispod.

Double Dragon Gaiden: Rise of the Dragons je trenutno u razvoju za PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC i Nintendo Switch, a u prodaji bi se trebao pojaviti nekada na ljeto.