Image Alt

Kuvo TV

Korejski MMORPG Chrono Odyssey više nije mobilni naslov – najavljen je za PC i konzole

Južnokorejski studio NPIXEL objavio je premijerni gameplay trailer za svoj ranije najavljeni MMORPG Chrono Odyssey, koji je inicijalno bio namijenjen iOS i Android platformama, a koji je u međuvremenu izrastao u nešto mnogo veće.

Naime, NPIXEL je u međuvremenu odustao od mobilnih verzija te je odlučio spomenutu igru razviti za PlayStation 5, Xbox Series X/S i PC. Kako smo još doznali, za potrebe razvoja ovog tehnički impresivnog ostvarenja, spomenuti studio koristi Unreal Engine 5, što se može i vidjeti iz trailera koji vam donosimo ispod.

Za slabije upućene, Chrono Odyssey je najavljen još prije nešto više od dvije godine i to kao mobilni MMORP. No, kao što možete vidjeti, u međuvremenu je pretvoren u znatno ozbiljniji naslov koji bi mogao predstavljati idući evolucijski korak u MMORPG žanru. Uz vrhunske tehnikalije, kakvim se niti jedan aktualni MMO naslov ne može pohvaliti, Chrono Odyssey bi nam trebao predstaviti i veliki fantastični otvoreni svijet Seteru, koji bi se trebao mijenjati sa godišnjim dobima. Također, igru bi trebao krasiti i kompleksan i atraktivan borbeni sistem sličan onome iz SoulsBorne igara, uz niz klasičnih RPG elemenata poput klasa (kojih će u startu biti šest) i skillova.

Trenutno nije poznato kada bi Chrono Odyssey mogao izaći, no dok čekamo neke nove detalje, donosimo vam novi trailer.