Image Alt

Kuvo TV

Završeno je snimanje druge sezone Halo TV serije, njenu premijeru očekujemo iduće godine

Službeno je, snimanje druge sezone Halo TV serije je gotovo. Ostaje nam post-produkcija, specijalni efekti i montaža svega toga. Premija se očekuje početkom ili sredinom iduće godine. Fanovi su moramo reći podijeljeni, od onih najglasnijih koji bi spalili svaku kopiju prve sezone, preko onih umjerenih koji kažu da serija nije loša samo bi bilo bolje da su se više držali originalne priče pa sve do onih kojima je serija sasvim dobra i jedva čekaju nastavak. Mi smo negdje u sredini, cijenimo produkciju, akciju, glumu dok bi za story dijelove definitivno imali što za reći.

No, neovisno o svima nama (i ostalima), druga sezona stiže s titulom četvrte najgledanije serije na Paramount+ servisu za prošlu godinu (titulu drži South Park) za sve regije gdje je Paramount+ dostupan (ne i RH).  Očekivanja su opet visoka i niska, ovisi koga pitate. No, većina se nada popravku storytellinga i naravno još više Halo elemenata i akcije.

Svi misle da s otkazuma i odlaskom ključnih ljudi iz 343 Industries, slijedi i promjena u TV seriji. Iskreno, ako i bude nekih promjena, možemo ih očekivati tek u eventualnoj trećoj sezoni, jer je druga napisana i odobrena prilikom produkcije prve. A opet, teško nas može nešto šokirati više od gologuzog Master Chiefa iz prve sezone, ali idemo vidjeti.