Image Alt

Kuvo TV

Warner Bros. navodno radi na Superman igri

Već duži niz godina, šuška se kako bi jedan od WB Games studija mogao raditi na novoj igri sa Supermanom u glavnoj ulozi. Te glasine su redovno demantirane, nakon čega bi nastupio period medijske tišine prije nego bi se pojavile nove glasine. Sličan scenarij je upravo pred nama, a novu lavinu glasina ovaj put je pokrenuo sam Warner Bros.

Glavni krivac za nove glasine o potencijalnoj Superman igri je ni manje ni više nego Warnerov CEO David Zaslav, koji je tijekom najnovije konferencije za izlagače nagovijestio kako bismo spomenutu Superman igru mogli vidjeti nekada paralelno sa izlaskom filma Superman: Legacy, na kojem radi James Gunn, a čija se premijera očekuje nekada tijekom 2025. godine.

Iako je Zaslav dobar dio svoga izlaganja zasnovao na teoriji a ne na činjenicama, njegova sugestija da bi Superman igra trebala ispratiti samu premijeru filma i DC univerzum na taj način dodatno približiti fanovima i onima koji bi tek mogli postati svakako predstavlja dovoljan razlog da počnemo vjerovati da je navedena igra doista u pripremi.

U prilog svemu navedenom ide i činjenica da je James Gunn pri preuzimanju DC kormila u više navrata naglasio kako će se ova franšiza u budućnosti širiti i na drugim medijima te da će filmovi, serije, stripovi i igre činiti jedan nedjeljivi univerzum. S druge strane, ne treba zaboraviti ni na more ranijih glasina prema kojima je WB Montreal, uz Gotham Knights, radio na još jednoj velikoj DC igri, za koju su još ranije postojale indicije da se radi o Superman igri.