Image Alt

Kuvo TV

Poznati insider tvrdi da će PlayStation Showcase biti održan krajem svibnja

I ptice na grani znaju da Sony sprema novi veliki PlayStation Showcase, na kojem će nam predstaviti drugu fazu PlayStation 5 ekskluziva. No, iz Sonyja i dalje mudro odbijaju da se oglase povodom toga i potvrde skoro održavanje spomenutog eventa. Ipak, ako je vjerovati jednom od najpoznatijih novinara i insidera, to bi se uskoro moglo promijeniti.

Informacije o potencijalnom datumu održavanja PlayStation Showcasea stižu nam od prilično pouzdanog novinara Jeffa Grubba, koji je putem Twittera otkrio da bi navedeni event mogao biti održan 25. svibnja ili neki drugi dan u istom tjednu. Ukratko, ukoliko je ovaj insider u pravu, PlayStation Showcase nas očekuje u periodu od 22. do 28. svibnja. No, uzmemo li u obzir da je najveći dio Sonyjevih evenata uglavnom bio četvrtkom, velika je šansa, naravno ukoliko je Grubb i ovaj put u pravu, da će navedeni događaj biti održan baš 25. svibnja, budući da taj datum također pada na četvrtak.

Što bismo sve mogli vidjeti na novom velikom PlayStation Showcaseu, za sada nije poznato. Marvel’s Spider-Man 2 i The Last of Us multiplayer igra su gotovo sigurni, a u posljednje vrijeme se šuška o Mortal Kombatu 12 i Metal Gear Solid 3 Remakeu. Naravno, budući da se radi o Sonyjevom velikom eventu, za očekivati je da ćemo vidjeti i ostatak teške artiljerije i doznati na čemu rade first party razvojni timovi kao što su Bend Studio, Sucker Punch i mnogi drugi.