Image Alt

Kuvo TV

Assassin’s Creed Mirage je navodno interno odgođen za listopad

Prije nekoliko dana, pisali smo o potencijalnom leaku za Assassin’s Creed Mirage, prema kojem bi spomenuta igra u prodaju mogla stići već tijekom kolovoza. Tom prilikom, osvrnuli smo se i na mogućnost da se radi o starim informacijama budući da je igra, prema nekolicini pouzdanih izvora, doista bila u planu za kolovoz. No, nove informacije koje nam stižu od uvijek pouzdanog Toma Hendersona ipak tvrde drukčije.

Naime, kako tvrdi ovaj insider, Assassin’s Creed Mirage je doista trebao izaći u kolovozu. Međutim, Ubisoft ga je navodno interno odgodio za listopad. Henderson također tvrdi da je i VR igra Assassin’s Creed Nexus odgođena za nekoliko dodatnih mjeseci. Razloge navedenih odgoda nije naveo, no postoji realna šansa da Ubisoft sa Assassin’s Creed Mirageom cilja na blagdanski period koji bi mu, unatoč većoj i ozbiljnijoj konkureciji, omogućio bolji plasman igre.

Naravno, iako stižu od prilično pouzdanog izvora, na ove informacije treba gledati kao na još jednu glasinu u nizu. No, srećom, mnogo toga će biti jasnije već nakon Ubisoft Forwarda, koji će biti održan tijekom prve polovice idućeg mjeseca.

Inače, sa Assassin’s Creed Mirage je trenutno u razvoju za PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S i PC, a hoće li se i na tom polju nešto promijeniti (hoće li možda biti otkazane PS4 i Xbox One verzije), doznat ćemo vrlo brzo.