Image Alt

Kuvo TV

FPS pucačina RIPOUT srpskog studija Project Pet Games u prodaju stiže već ove godine

Ripout je kooperativna FPS pucačina u kojoj se probijamo kroz napuštene svemirske brodove prepune mutanata i vanzemaljaca dok skupljamo različiti loot i prilagođavamo svog lika u potrazi za posljednjim bedemom čovječanstva. Ovu igru razvija srpski studio pod imenom Project Pet Games, a trebala bi izaći nekad ove godine za PC, PlayStation 5 i Xbox Series X/S platforme.

U igri će biti jako bitno da prilagodimo svoje oružje i odaberemo između više specijalizacija likova kako bismo uspješno prošli svaku misiju. Misije traju od 10 do 20 minuta, a u svakoj dobijemo nešto novo što onda kasnije možemo iskoristiti. Specifično za ovu igru je da to je naše oružje živo te može isto napadati neprijatelje, a tijekom istraživanja možemo pronaći i druga živa oružja koja možemo pokupiti. Svako oružje je posebno i napada na drugačije načine.

Osim toga, razine su proceduralno generirane što znači da svako iduće igranje neće biti isto i svaki svemirski brod neće biti isti. Igra sadrži veliki broj neprijatelja zato sami developeri preporučaju da se igra u multiplayeru zbog boljeg iskustva igranja. Ako želite saznati više o samoj igri, svakako posjetite njihovu službenu web stranicu, a u nastavku vam donosimo i trailer.