Image Alt

Kuvo TV

Nepogriješivi leaker tvrdi da Mortal Kombat s novom igrom kreće ispočetka!

Jučerašnji teaser za novi Mortal Kombat pružio nam je dovoljno razloga da mislimo da bi iduća igra zapravo mogla biti novi reboot, a ako je vjerovati poznatom i dosad nepogriješivom leakeru koji se krije pod nadimkom Billbil-Kun, izgleda da je teaser bio i više nego dovoljno jasan.

Naime, ovaj insider, inače poznat po uobičajeno točnim leakovima vezanim za PlayStation Plus ponudu, otkrio je da je Mortal Kombat 1 iduća igra u serijalu te da se doista radi o igri koja bi trebala donijeti neki novi početak za cijeli serijal.

Billbil-Kun tvrdi da će igra biti najavljena vrlo brzo te da će biti dostupna za PlayStation 5, Xbox Series X/S, PC i Nintendo Switch (vjerojatno cloud-only verzija koja će koštati $59.99). Nadalje, prema tvrdnji ovog insidera, očekuju nas tri izdanja Mortal Kombata 1 – standardno koje će koštati $69.99, te premium ($109.99) i Kollector’s Edition za koji će biti potrebno izdvojiti $249.99.

Sve navedeno čini nam se prilično autentičnim, osobito ukoliko u obzir uzmemo kredibilnost i pouzdanost dosadašnjih leakova ovog insidera. Pitanje je samo koliko dugo ćemo morati čekati na službenu potvrdu igre, odnosno hoćemo li njenu najavu vidjeti na već spominjanom PlayStation Showcaseu, Summer Game Festu ili možda individualnom eventu WB Gamesa i NetherRealm Studiosa.