Image Alt

Kuvo TV

Pojavile su se nove glasine o Bloodborne remakeu…

Tu i tamo, pojavi se poneka glasina vezana za famozni Bloodborne remake. No, svaka od tih glasina bude demantirana nakon svakog Sonyjevog narednog eventa. Naravno, kako se bliži sve izvjesniji PlayStation Showcase, tako je vrijeme i za najnoviju glasinu…

A ta glasina stiže od bivšeg Sonyjevca i, u posljednje vrijeme često nezadovoljnog Davida Jaffea, koji na svome YouTube kanalu vrlo često zna da se bavi kontradiktornim temema i glasinama koje se, ako ćemo biti iskreni, i nisu pokazale toliko točnim. Naime, gospon Jaffe se i ovaj put oglasio putem YouTubea tvrdeći kako bi famozni Bloodborne remake doista mogao biti u razvoju.

Iako ovu tvrdnju nije potkrijepio nikakvim konkretnijim činjenicama, Jaffe je u svome izlaganju izjavio kako je čuo da se sprema nešto vezano za Bloodborne. Odbacio je mogućnost da je u pitanju Bloodborne 2, dodavši kako nije siguran je li u pitanju remake, remaster ili pak samo PC verzija, ali da je određeni Bloodborne projekt doista u razvoju.

Ukratko, još jedna klasična glasina o povratku Bloodbornea koja je bila dovoljna da se o njemu ponovno počne pričati. A ima li u ovoj glasini istine, mogli bismo doznati vrlo brzo.