Image Alt

Kuvo TV

Nakon Homelandera i Peacemakera, šuška se da bi i Conan mogao biti gostujući lik u Mortal Kombatu 1

Polako ali sigurno, razmotava se klupko oko novog Mortal Kombata. U samo nekoliko dana, zahvaljujući nekolicini leakova i glasina, doznali smo da će se iduća igra zvati Mortal Kombat 1 te da se radi o rebootu koji navodno stiže već u rujnu, te da bismo među gostujućim likovima trebali vidjeti Homelandera i Peacemakera. Novi dan nam je donio i nove glasine vezane za još jednog gostujućeg borca koji bi trebao biti dio post-launch plana za igru.

Poznati novinar i insider Jez Corden osvrnuo se tijekom nove epizode The Xbox Two podcasta na dosadašnje Mortal Kombat 1 leakove, otkrivši kako je čuo informacije o još jednom gostujućem liku. Prema njegovoj tvrdnji, taj lik je Conan.

Corden je tijekom podcasta naglasio kako navedene informacije nisu 100% sigurne. Također, nije poznato hoćemo li, ukoliko su glasine točne, dobiti filmsku verziju Conana ili pak onu stripovsku.

Mortal Kombat 1 je navodno u razvoju za PlayStation 5, Xbox Series X/S, PC i Nintendo Switch, a njegovo veliko razotkrivanje očekujemo vrlo brzo.