Image Alt

Kuvo TV

Double Dragon Gaiden: Rise of the Dragons izlazi krajem srpnja

Retro tabačina Double Dragon Gaiden: Rise of the Dragons, čiju smo najavu vidjeli početkom prošlog mejseca, dobila je službeni datum izlaska i, što je još važnije, u prodaji će se pojaviti već krajem idućeg mjeseca.

Modus Games i Secret Base su potvrdili kako će se ovaj kooperativni beat ’em up sa svojevrsnim roguelite elementima u prodaji pojaviti 27. srpnja te da ćemo ga, kao što je od ranije poznato, moći zaigrati na PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC i Nintendo Switch platformama.

Inače, i ovaj put se radi o kooperativnoj tabačini sa retro prizvukom, čija će radnja biti smještena u New York 90-ih, kojim nakon nuklearnog rata sada haraju razne bande i kriminalne skupine koje se pri tome bore za prevlast nad ostacima uništenog grada. Kako bi stali u kraj teroru tih bandi i oslobodili grad, naši stari znanci Billy i Jimmy Lee će morati uzeti stvari u svoje ruke i noge i istima počistiti ulice New Yorka od svih tih bandi. U tome će im pomoći i drugi igrivi protagonisti, kojih bi trebalo biti čak 13. U biti, očekuje nas klasični Double Dragon u svakom smislu, u što se možete uvjeriti i u novom u traileru.