Image Alt

Kuvo TV

Najavljen je Hot Wheels Unleashed 2: Turbocharged, igramo ga već ove jeseni

Nakon sjajnog uspjeha igre Hot Wheels Unleashed, bilo je samo pitanje kada će Milestone najaviti njen nastavak, a taj trenutak smo konačno i dočekali.

Hot Wheels Unleashed 2: Turbocharged je službeni veliki nastavak spomenutog hita, čiji nas izlazak očekuje već ove jeseni. Točnije, ako ćemo biti baš precizni, navedena igra će na PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC i Nintendo Switch stići 19. listopada.

Ukratko, radi se o punokrvnom nastavku koji dolazi sa dvostruko više sadržaja, uključujući i potpuno novu story kampanju. U igri nas očekuje više od 130 automobila i to ne samo klasičnih Hot Wheelsa, već i Hot Wheels Monster Truckova i drugih vozila iz svijeta zabave, kao i motora i ATV-jeva, pri čemu će svaka od navedenih jurilica imati svoj posebni stil vožnje.

U igri nas očekuje i potpuno novi sistem za definiranje kategorija vozila uz more nadogradnji, a tu su i potpuno nove staze inspirirane nekim novim lokacijama poput, primjerice, dvorišta ili terena za mini golf. Strategija prilikom vožnje će ovaj put biti od znatno većeg značaja, budući da će svaka staza razlikovati po svojoj podlozi, ovisno od terena, pa će tako vožnja po travi ili prijesku tražiti potpuno drukčiji stil i taktiku.

Naravno, tu je i poboljšani track editor, zahvaljujući kojem ćemo moći sami praviti najrazličitije staze i dijeliti ih sa drugim igračima. Kako sve navedeno izgleda u praksi, pogledajte ispod.