Image Alt

Kuvo TV

Nova Capcomova anketa sugerira da su na pomolu nova Resident Evil remake izdanja

Sudeći prema novoj Capcomovoj anketi, ovaj japanski gigant ne planira “sići” sa vala Resident Evil remakeovanja na kojem jaše već nekoliko godina.

Naime, Capcom je ranije ovog tjedna objavio zanimljivu anketu u kojoj je svoje fanove i korisnike Resident Evil Ambassador Programa pitao za mišljenje vezano za nova potencijalna remake izdanja, što je i više nego dovoljno jasna naznaka da bismo u godinama koje su pred nama mogli vidjeti potpunu preradu još ponekog naslova iz ovog kultnog survival horror serijala.

Naravno, ova anketa će iznenaditi samo rijetke, budući da bi samo rijetki pomislili da se Capcom neće zadržati kod svog serijala, čije su igre do sada prodane u preko 142 milijuna. S obzirom na ogromnu popularnost i sjajne reakcije vezane za remake izdanja Resident Evil 2, Resident Evil 3 (nešto manje) te Resident Evil 4 igara, ostaje samo pitanje koja će igra iduća biti na redu – je li doista u pitanju Resident Evil 5 kao što su nedavne glasine sugerirale ili bi se Capcom možda mogao vratiti malo dalje u prošlost te nam konačno isporučiti toliko željeni remake PS2 klasika Resident Evil Code Veronica X pa čak otići još dalje i pozabaviti se rimejkanjem originalne igre ili pak prequela poznatog kao Resident Evil 0. Kako god, mi ne bismo imali ništa protiv povratka drugih Capcomovih serijala kao što su, recimo, Dino Crisis ili Onimusha – mislimo da je krajnje vrijeme da vidimo i njihov veliki comeback.