Image Alt

Kuvo TV

[LIVESTREAM]: Capcom Showcase 2023

Proteklih tjedan prošao je u znaku brojnih gaming događaja, među kojima su i Summer Game Fest, Xbox Games Showcase i Ubisoft Forward, a točku na sav taj prebogati program stavit će Capcom sa svojim eventom koji slavi 40. godina postojanja ovog japanskog giganta.

Capcom Showcase 2023 je najavljen za danas, odnosno sutra po našem vremenu, budući da je njegov početak zakazan za 0.00h. Radi se o eventu koji bi, kao što smo već spomenuli, na poseban način trebao proslaviti Capcomovu 40. obljetnicu. Trajat će ukupno 36 minuta, tijekom kojih ćemo vidjeti novosti vezane za ranije najavljene Capcomove igre, a možda nas dočeka i neko iznenađenje?

Igre koje bismo sigurno trebali vidjeti, u prvom planu su svakako Street Fighter 6, Exoprimal, Dragon’s Dogma 2 i Ghost Trick: Phantom Detective. Nadamo se novostima vezanim za Resident Evil serijal, pri čemu bi najizgledanija mogla biti najava ranije spominjane Seperate Ways ekspanzije za Resi 4 te konkretnije predstavljanje njegovog VR moda. Moguće je da ćemo doznati i nešto više o sinoć najavljenoj Capcomovoj igri Kunitsu-Gami: Path of the Goddess i nečemu vezanom za Monster Hunter, a nadamo se i novim detaljima za pomalo zaboravljenu Pragmatu.

U svakom slučaju, očekuje nas još jedan zanimljiv event, zato nam se pridružite točno u ponoć i zajedno sa nama pogledajte što nam to Capcom sprema.