Image Alt

Kuvo TV

Star Wars Outlaws izgleda kao igra na koju su Star Wars fanovi godinama čekali

Nakon što su nas juče ugodno iznenadili prvim trailerom za svoju open world single player akcijsku avanturu Star Wars Outlaws, Ubisoft i Massive Entertainment su tijekom upravo završenog Ubisoft Forwarda otišli korak dalje, predstavivši nam premijernu gameplay demonstraciju spomenute igre. Ono što smo vidjeli, nadmašilo je naša najoptimističnija očekivanja.

Jučer smo doznali da će radnja Star Wars Outlawsa biti smještena u period između 5. i 6. epizode, odnosno bavit će se avanturama pljačkašice Kay Wess (doslovno ženskoj verziji Hana Soloa) u njenom pokušaju da izvrši jednu od najvećih pljački u cijeloj galaksiji. Na toj njenoj avanturi, društvo će joj pratiti maleno biće Nix te borbeni droid koji će se služiti sirovom snagom. Kako ovaj dinamični duo (trio ako računate i droida) izgleda u akciji, mogli smo vidjeti u premijernoj 10-minutnoj gameplay demonstraciji, kojoj nije nedostajalo akcije, jurnjave i šuljanja pa čak i prepoznatljivog Star Wars humora. Kratko i jasno, Star Wars Outlaws već sada izgleda kao Star Wars igra koju su fanovi oduvijek priželjkivali.

Star Wars Outlaws je trenutno u razvoju za PlayStation 5, Xbox Series X/S i PC, a u prodaji će se pojaviti iduće godine.