Image Alt

Kuvo TV

Avatar: Frontiers of Pandora izlazi početkom prosinca, dobili smo i prvi pogled na njegov gameplay

Večeras održani Ubisoft Forward konačno nam je pružio prvi pogled na dugo očekivanu open world akcijsku avanturu Avatar: Frontiers of Pandora.

Ubisoft i Massive Entertainment su predstavili novi trominutni trailer, a dočekala nas je i premijerna gameplay demonstracija iz koje bismo mogli zaključiti kako će Avatar: Frontiers of Pandora koristiti klasični Ubisoftov recept, koji smo najčešće viđali u Far Cry igrama. Sama igra će se uglavnom izvoditi iz perspektive prvog lica, a prilikom letenja ili jahanja kamera će se prebaciti u third person mod, iza leđa igrivog lika.

Sama radnja igre pratit će mladog pripadnika plemena Na’vi koji se, 15 godina nakon što su oteti od militantne korporacije RDA kako bi bio obučen da služi ljudima i bore se protiv svoje vrste, vraća u svoje rodno mjesto s cilje da se poveže sa svojim narodom i, naravno, zaštiti Pandoru od korporacije RDA.

Osim trailera i prvog pogleda na njegov gameplay, Avatar: Frontiers of Pandora je konačno dobio i službeni datum izlaska. Na PlayStation 5, Xbox Series X/S i PC platformama te Amazon Luna servisu će se pojaviti 7. prosinca. Svi koji naprave prednarudžbu igre, na poklon će dobiti Child of Two Worlds pack, dok će prednarudžbe PS5 verzije dolaziti sa još jednim bonusom u vidu Aranahe Warrior Packa, koji se uglavnom sastoji od kozmetičkih dodataka.