Image Alt

Kuvo TV

Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots će navodno biti dio Metal Gear Solid Master Collectiona Vol. 2

Još od najave Metal Gear Solid Master Collectiona Vol.1, mnogi su se pitali što je sa igrom Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots. Osim na PlaySationu 3, ovaj Konamijev nikada nije ugledao svjetlost dana na nekoj drugoj platformi niti je dobio neko reizdanje, no izgleda da će se to uskoro promijeniti.

Ako je vjerovati leaku na koji je ukazao Twitter korisnik pod nadmikom Nitroid, Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots bi doista trebao biti dio Metal Gear Solid Master Collectiona Vol. 2. Dokazi o postojanju drugog dijela kolekcije i Metal Gear Solida 4, kako tvrdi ovaj twitteraš, dostupni su prilikom inspekcije nove web stranice ove kolekcije, pri čemu su kao ostale igre koje bi se trebale naći u sklopu kolekcije navedene još Metal Gear Solid: Peace Walker i Metal Gear Solid V: The Phantom Pain.

Radi li se o točnom leaku, za sada nismo sigurni, no iz IGN-a tvrde da bi se moglo raditi o točnim informacijama. U međuvremenu, vrijedi još jednom naglasiti da će Metal Gear Solid Master Collection Vol. 1 već ove jeseni, točnije, 24. listopada, biti dostupan za sve aktualne platforme.