Image Alt

Kuvo TV

Pojavile su se prve naznake glavnoga bossa u Mortal Kombat 1

Mortal Kombat 1 skriva još puno tajni, a među njima je ono koje se tiče glavnoga antagonista. Iako je Shang Tsung potvrđen, te je dio pre order bonusa, Ed Boon je već rekao kako on nije jedini negativac u igri, i da postoje neki koji su i gori i jači od njega u ovom novom nastavku MK serijala.

Prve naznake tko bi to mogao biti su se pojavile tijekom ovotjednog stress testa, tj. zatvorenoga testiranja za koji je odabrano samo nekolicina prijavljenih fanova. I jedan/jedna od njih je uhvatio razgovor između dva Fire God Liu Kanga prije početka bitke tijekom kojeg spominju Onagu. Naime, na pitanje jednoga od njih upućeno drugome (”Da li Onaga postoji u vašem timelineu?”) drugi Liu Kang odgovara da Onaga ne samo da postoji već i ”vlada njime”. Iz ovoga da se zaključiti da će Onaga biti u igri, i da je možda i glavni boss igre. Isječak razgovora možete vidjeti i sami u tvitu ispod.

Naravno, Onaga nije potvrđen time ni kao Kameo borac ni kao igrivi lik, pa ni kao bitan akter u cijeloj igri. Onaga the Dragon King se dugo nije pojavio u serijalu, a ovo spominjanje može biti samo Easter egg (ipak se ne zna je li taj razgovor uopće ima veze sa dva alternativna timelinea i pričom igre). No, mnogi su uvjereni da bi se Onaga mogao pojaviti u igri i biti glavni boss. Ostavljamo vama na razmišljanje, naravno.