Image Alt

Kuvo TV

Western “motorvania” Laika: Aged Through Blood predstavljena je premijernim trailerom

Za sve one kojima je klasičnih metroidvania igara preko glave, stiže nešto sasvim drugačije a opet donekle slično.

Laika: Aged Through Blood je western “motorvania” (da, vrijeme je za još jedan novi podžanr) koju nam zajedničkim snagama spremaju Headup Games i Brainwash Gang. U pitanju je ostvarenje smješteno u postapokaliptičnu pustinju, koje nam donosi priču o plemenu koje je pod opresijom okupatorkih sila kao i osobnu priču o kojotici ratnici na njenom putu osvete. Da sve bude još uvrnutije, pobrinut će se glavna premisa igre u kojoj glavna protagonistica svoj put ka osveti prolazi na svome vjernom motoru, jurcajući naokolo i boreći se protiv vojske najrazličitijih protivnika.

Osim zanimljive priče i prekrasnih, rukom crtanih vizuala i jednako kvalitetnih cinematica, Laika: Aged Through Blood se može pohvaliti i dinamičnom i veoma fluidnom gameplay mehanikom te činjenicom da je predvodnica novoosmišljenog “motorvania” žanra. O kakvoj igri je riječ, pogledajte ispod.

Laika: Aged Through Blood je trenutno u razvoju za PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC i Nintendo Switch, no trenutno nije poznato kada će se pojaviti u prodaji. U međuvremenu, putem Steama je dostupna demo verzija, pa eto vam prilike da isprobate ovo ostvarenje.