Image Alt

Kuvo TV

Indiana Jones će nam donijeti miks igranja iz prvog i trećeg lica

Nakon što smo prije nekoliko dana dobili službenu potvrdu da će Indiana Jones igra ipak zaobići PlayStation konzole te da će biti dostupna isključivo za Xbox Series X/S i PC, uz “day one” dolazak na Xbox Game Pass, stigla nam je još jedna, doduše neslužbena, informacija o spomenutoj igri.

Samo nekoliko dana, nakon što je Bethesdin Pete Hines potvrdio da će Indiana Jones igra na kojoj zajedno rade Bethesda i MachineGames biti konzolaška Xbox ekskluziva, oglasio se i poznati insider Nick Baker sa informacijama vezanim za perspektivu kamere koja će pratiti samu igru.

Prema informacijama kojima ovaj leaker raspolaže a koje je podijelio tijekom nove epizode Xbox Era podcasta , Indiana Jones će nam donijeti miks igranja iz perspektive prvog i trećeg lica. Kako Baker tvrdi, radi se o predefiniranim sekvencama, koje će biti moguće igrati isključivo iz jedne perspektive koja je predviđena za tu sekvencu.

Baker tvrdi da su to trenutno najnovije informacije do kojih se on dočepao, ali da se dosta toga može promijeniti s obzirom na to da je igra još nekoliko godina daleko od izlaska.