Image Alt

Kuvo TV

SF triler Fort Solis konačno ima datum izlaska, ali i novi trailer

Od ranije je bilo poznato da će SF triler Fort Solis izaći ovoga ljeta, no sada konačno znamo i kada.

Fort Solis će se, kako su potvrdili Dear Villagers, Fallen Leaf i Black Drakkar Games, u prodaji pojaviti 22. kolovoza, a bit će dostupan za PlayStation 5 i PC. Također, kao što smo nedavno i pisali, u ponudi će biti dostupno i fizičko izdanje za PlayStation 5, za čije će izdavanje i distribuciju biti zadužen Merge Games.

Uz otkrivanje službenog datuma izlaska spomenute igre dočekao nas je i novi trailer sa Troyem Bakerom (The Last of Us) kojeg ćemo vidjeti u jednoj od glavnih uloga, a koji Fort Solis opisuje kao miks Moona i Dead Spacea. Uz Bakera, u igri ćemo još čuti i Rogera Clarkea (Arthur Morgan iz Red Dead Redemptiona) te glumicu Juliu Brown (World on Fire, Shetland).

Inače, za slabije upućene, Fort Solis je single player triler iz perspektive trećeg lica, čija je radnja smještena na udaljenu stranu Mjeseca, a gdje ćemo u ulozi inženjera Jacka Learyja morati istražiti titularnu istraživačku bazu čija je posada misteriozno nestala. Naravno, kako se noć približava, tako se i sve čudnije stvari počinju događati, a na Jacku je da otkrije tko ili što stoji iza niza misterioznih i jezivih događaja.