Image Alt

Kuvo TV

Among Us se uskoro seli na male i velike ekrane

Na pomolu je još jedna neobična ekranizacija jedne videoigre, a u pitanju je ni manje ni više nego multiplayer hit Among Us.

Ova popularna social deduction multiplayser igra studija Innersloth, koja je vrhunac svoje popularnosti imala za vrijeme pandemije koronavirusa, bit će pretvorena u animiranu seriju. Iza same serije, kako navodi Variety, stoji CBS Studios zajedno sa animacijskim studiom Titmouse, poznatim po hitovima kao što su Big Mouth i Star Trek: Lower Decks. Na čelu ovog projekta naći će se Owen Dennis (Infinity Train), koji i producirati seriju, dok će se na pozicijama izvršnih producenata naći još i Innerslothovci Forest Willard, Marcus Bromander i Carl Neisser.

Sama serija će se baviti istom premisom kojom se bavila i igra, a to znači da će njena radnja pratiti posadu svemirskog broda među koju se uvukao alien koji postupno sabotira brod i ubija jednog po jednog člana posade, unoseći nemir i nepovjerenje među preživjele.

Trenutno nema konkretnijih detalja vezanih za samu seriju, a nije poznato ni kada bismo istu mogli vidjeti, tako da ćemo na više informacija morati pričekati još neko vrijeme.