Image Alt

Kuvo TV

Pojavile su se nove naznake o potencijalnom Red Dead Redemption remasteru

Već duže vrijeme, fanovi Red Dead Redemptiona pišu peticije i molbe za eventualni remaster ili remake, no iste i dalje nisu urodile plodom. No, novi rating koji je osvanuo u Južnoj Koreji sugerira da bi se sve to uskoro moglo promijeniti.

Na spomenutoj stranici, osvanuo je novi rating za Red Dead Redemption, a prema informacijama koje su dostupne na toj stranici stoji da je Take-Two podnio zahtjev za registraciju 15. lipnja ove godine, što znači da se radi o “svježem” i, što je još važnije, odobrenom ratingu, a to nadalje znači da bi se nešto vezano za ovu igru doista moglo događati. Nadalje, rating nosi klasifikacijski broj “CC-NV-230615-001”, pri čemu se ono “NV” odnosi na igre za konzole, dok se “NP” inače odnosi na PC. Ipak, rating za konzolašku igre ne isključuje mogućnost njenog pojavljivanja na PC-u i obrnuto, tako da je moguće da bi se, za sada hipotetički”, ta igra mogla pojaviti i za PC i za konzole.

Je li konačno na pomolu remaster ili remake Red Dead Redemptiona, ostaje nam da vidimo. U međuvremenu, red je da podsjetimo na to da se originalni Red Dead Redemption na PlayStation 3 i Xbox 360 konzolama pojaviti prije punih 13 godina, točnije 18. svibnja 2010-te, te da nikada nije stigao na PC ili pak konzole narednih dviju generacija.