Image Alt

Kuvo TV

Scorn navodno dolazi i na PlayStation 5

Izgleda da će Xbox izgubiti još jednu ekskluzivu u bliskoj budućnosti. Tijekom 2022. godine, Xbox nije uspio imati mnogo ekskluzivnih naslova na vlastitoj platformi. Njegovi first-party naslovi poput Starfielda i Redfalla ne samo da su odgođeni za ovu godinu, već oni koji su stigli nisu postali veći hitovi. Sada se čini da se jedna od najznačajnijih ekskluziva koju je Xbox osvojio za sebe krajem 2022. godine sprema za prelazak na PlayStation 5.

Na Twitteru je službeni profiligre Scorn objavio nekoliko naznaka o potencijalnoj PlayStation verziji. Kada je Scorn izdan prošle godine, bio je ekskluzivan naslov za  Xbox Series X i Skonzole, koji je također objavljen istog dana i za članove Game Passa. Međutim, u posljednjih nekoliko dana, profil vezan za Scorn dijeli nekoliko zagonetki koje sve upućuju na dolazak PlayStation verzije. Konkretno, odgovori na ove zagonetke rezultirali su odgovorima koji uključuju “Trokut”, “Krug” i “X”. To se jasno povezuje s PlayStationom s obzirom da su to oblici koje vidimo na tipkama DualSense kontrolera.

Nije toliko iznenađujuće da će Scorn možda doći na PlayStation 5, jer se uvijek pretpostavljalo da je to privremena ekskluziva za Xbox. Na temelju ovih naznaka od tima iza igre, čini se da bi objava i eventualni izlazak Scorna za PlayStation mogao uslijediti vrlo uskoro.