Image Alt

Kuvo TV

COCOON krajem rujna dolazi na sve aktualne platforme

Puzzle avantura COCOON pojavit će se u prodaji krajem rujna, potvrdili su Annapurna Interactive i Geometric Interactive.

Ovaj neobični puzzler, na kojem radi Jeppe Carlsen, inače jedan od ključnih developera gorespomenutih hitova studija Playdead, poznatog po hitovima kao što su Limbo i INSIDE stići će na sve raspoložive platforme 29. rujna. Kada kažemo na sve raspoložive platforme, onda mislimo na PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC i Nintendo Switch.

Za slabije upućene, u pitanju je igra koja će nas odvesti na prilično jedinstvenu avanturu diljem različitih svjetova. U njemu ćemo se naći u ulozi neobičnog glavnog protagonista s krilcima koji mora prenositi mistične orbove diljem tematski razdvojenih svjetova. Sam koncept “svijeta unutar svijeta” trebao bi donijeti izazovne zagonetke, a potpunom ugođaju trebala bi doprinijeti i mistična atmosfera i simpatični vizuali kojima se COCOON definitivno može pohvaliti. Djelić svega navedenog možete vidjeti i u novom traileru koji se nalazi ispod.