Image Alt

Kuvo TV

Dobili smo još jednu potvrdu da Call Of Duty: Modern Warfare III izlazi u studenom

Ranije neslužbene informacije o potencijalnom datumu izlaska Call Of Duty: Modern Warfarea III o kojima smo ranije pisali, još jednom su potvrđene, ovaj put tijekom sudskog spora između Microsofta i FTC-ja povodom blokade akvizicije Activision Blizzarda.

Ovu vijest neslužbeno je otkrila federalna sutkinja Jacqueline Scott Corley, koja je tijekom ročišta spomenula da će spomenuta igra izaći tijekom studenog, potvrdivši time ranije informacije objavljene od strane poznatog insidera Toma Hendersona, koji tvrdi da će se Call Of Duty: Modern Warfare III u prodaji pojaviti 10. studenog.

Iz Activisiona se još nisu oglasili povodom ovog leaka, no gotovo je sigurno da se radi o točnim informacijama. U međuvremenu, red je da još jednom spomenemo Hendersonove informacije, prema kojima će igra biti dostupna za PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S i PC. Call Of Duty: Modern Warfare III razvija Sledgehammer Games, uz podršku nekolicine uobičajenih razvojnh timova. Sama igra trebala bi pri launchu imati klasičnu story kampanju, multiplayer, potpuno novi Zombies mod (Outbreak 2.0) te novu Warzone 2 mapu koja će stići u sklopu prve sezone igre, a navodno se radi o Las Almas mapi iz Modern Warfare II kampanje. Također, Henderson tvrdi da će sama igra biti razotkrivena nekada u kolovozu, nakon čega će tijekom listopada uslijediti nekoliko beta testiranja.