Image Alt

Kuvo TV

Silent Hill 2 Remake bi ipak mogao preskočiti ovu godinu

Iako je nedavni leak koji je osvanuo na stranicama australskog retailera Gorilla Games sugerirao da bi Silent Hill 2 remake mogao izaći već krajem rujna, sve je evidentnije da se to ipak neće dogoditi.

Barem tako tvrdi Luke Roberts, glumac koji daje glas glavnom protagonistu igre Jamesu Sunderlandu. Naime, on je na pitanje putem poruke na Instagramu koju mu je postavila trenutno nepoznata vezano za potencijalni datum izlaska Silent Hill 2 remakea, odgovorio prilično kratko ali jasno: “mislim da izlazi početkom iduće godine..“.

Je li Roberts otkrio točne informacije ili se vodi po nekim svojim saznanjima i pretpostavkama, za sada nismo sigurni. Kako god, s obzirom na to da smo već zakoračili u srpanj te da o Silent Hill 2 remakeu trenutno nema ni traga ni glasa, mala je šansa da će ga Konami izdati 29. rujna bez neke intenzivne marketinške kampanje. S druge strane, Silent Hill je oduvijek bio kao stvoren za launch tijekom jeseni, osobito oko Halloweeena, tako da bi i ovaj termin mogao biti preskočen ukoliko je Konami odlučio igru izdati iduće godine.

U svakom slučaju, mislimo da je krajnje vrijeme da Konami progovori o Silent Hillu 2, tako da se nadamo da ćemo nove informacije doznati uskoro.