Image Alt

Kuvo TV

Test Drive Unlimited: Solar Crown je navodno odgođen za iduću godinu

Iako je Test Drive Unlimited: Solar Crown još prošle jeseni odgođen za ovu godinu, izgleda da ćemo na njega ipak morati pričekati do iduće godine.

Sudeći prema informacijama koje je Nacon objavio u sklopu novog financijskog izvještaja, Test Drive Unlimited: Solar Crown bi se u prodaji trebao pojaviti tijekom prvog kvartala iduće godine. S druge strane, na službenoj stranici igre i dalje stoji kako će se ista u prodaji pojaviti već ove godine. Također, među informacijama koje su objavljene i dalje stoji kako će ova igra studija Kylotonn ipak stići na PS4 i Xbox One, što je pomalo kontradiktorno uzmemo li u obzir činjenicu da su Nacon i Kylotonn još prošle godine odlučili otkazati navedene verzije kako bi se maksimalno posvetili razvoju verzija za aktualne konzole. Zbog svega toga, vijest o novoj potencijalnoj odgodi za sada moramo uzeti sa određenom dozom rezerve.

Ukoliko izuzmemo PS4 i Xbo One verzije koje su ranije otkazane (a koje se opet spominju), Test Drive Unlimited: Solar Crown je trenutno u razvoju za PlayStation 5, Xbox Series X/S, PC i Nintendo Switch.