Image Alt

Kuvo TV

EA Sports FC 24 izlazi krajem rujna, veliko razotkrivanje očekuje nas već ovog mjeseca

Već smo zakoračili u srpanj, a to sada već tradicionalno znači da se uskoro bliži vrijeme otkrivanja nove nogometne simulacije EA Sportsa. Od ranije je poznato da ta igra neće nositi naziv FIFA, već da će njen puni naziv glasiti EA Sports FC 24, a sudeći prema novom leaku, doznali smo i kada će se pojaviti u prodaji, ali i još poneki detalj.

Prema informacijama koje nam donosi poznati i uvijek poznati dataminer i insider billbil-kun, EA Sports FC 24 će se u prodaji pojaviti 29. rujna. U ponudi će biti dostupno standardno i Ultimate izdanje, pri čemu će svi koji kupe ovo drugo dobiti jednotjedni rani pristup igri, što praktički znači da će je moći zaigrati već od 22. rujna.

Osim leaka koji se odnosi na službeni datum izlaska igre, na Twitter stranici insidera koji se krije pod nadimkom Aggiornamenti Lumia otkriveno je kako je u planu i demo verzija koja će biti dostupna na Xbox One i Xbox Series X/S konzolama. Navodno se radi o svojevrsnoj beta verziji, koja će biti “teška” oko 40 GB.

Izlazak igre EA Sports FC 24 krajem rujna i ne predstavlja neko posebno iznenađenje, osobito uzmemo li u obzir da je to period koji je uglavnom bio rezerviran za izlazak dosadašnjih FIFA igara, tako da se gotovo sigurno radi o točnim informacijama. Naravno, ostaje nam još da pričekamo i na službenu potvrdu, a ista bi, sukladno ranijim najavama iz Electronic Artsa, trebala uslijediti već ovog mjeseca, za kada je i zakazano veliko razotkrivanje igre.