Image Alt

Kuvo TV

Call of Duty 2024 će navodno biti foksuiran na zaljevski rat

I dok čekamo kolovoz i službeno razotkrivanje ovogodišnje Call of Duty igre (navodno je u pitanju Modern Warfare III), pojavile su se prve glasine vezane za iduću igru koju bismo trebali zaigrati nekada tijekom jeseni 2024. godine.

Ako je vjerovati informacijama koje nam donosi leaker poznat pod nadimkom CoD_Perseus, koji je inače prvi objavio screenove iz ovogodišnje nadolazeće igre, a koji navodno ima pristup informacijama koje stižu direktno iz redova Activisiona, Call of Duty 2024 će radnjom biti smješten u 90-te, a bavit će se “Zaljevskim” ratom koji je trajao od 2. kolovoza 1990. do 28. veljače 1991. godine. Spomenuti rat se odvijao između Iraka i međunarodne koalicije čak 39 zemalja na čelu sa SAD-om, a njegov povod je bila iračka invazija i zaposjedanje Kuvajta u kolovozu 1990. godine.

Radi li se o točnim informacijama, tek ćemo vidjeti. No, ukoliko je spomenuti insider i ovaj put u pravu, selidba na Bliski Istok i pustinjsko ratovanje tijekom 90-ih svakako će predstavljati osvježenje za Call of Duty serijal. Naravno, s obzirom na to da još čekamo na službeno razotkrivanje ovogodišnje igre, proći će još neko vrijeme prije nego što bilo što konkretno doznamo o onoj idućoj.