Image Alt

Kuvo TV

NBA 2K24 je konačno službeno najavljen, izlazi već početkom rujna

Bilo je samo pitanje vremena, a iako se donekle kasnilo, izdavač 2K i developer Visual Concepts su napokon službeno najavili novu NBA 2K igru, NBA 2K24. Izlazi 8. rujna ove godine te će podržavati cross-play između PlayStationa 5 i Xbox Series konzola.

Glavno lice NBA 2K24 biti će legendarni Kobe Bryant, a najavljena su i posebna izdanja igre. ” Kako slavimo 25 godina serijala sa Kobe Bryantom, obilježavamo njegovo naslijeđe i utjecaj koji je imao na veliki broj generacija i na košarku. Dok slavimo povijest franšize, NBA 2K24 gleda i u budućnost sa novim tehnološkim pomacima i sa donošenjem cross-playa”. – rekao je predsjednik Visual Conceptsa Greg Thomas.

NBA 2K24 dolazi u slijedećim izdanjima: 25th Anniversary Edition,Black Mamba Edition, Kobe Bryant Edition, WNBA Edition. Potonji će biti dostupan u SAD-u i Kanadi sa Sabrinom Ionescu na naslovnici. Kobe Bryant Edition će koštati 69.99 Američkih dolara, Black Mamba Edition će koštati 99.99 dolara te donosi mogućnost igranja igre i na starijim generacijama konzola, 100 tisuća virtualnih valuta, 15K MyTEAM bodova, i još puno bonusa za myCareer i myTeam modeove.

NBA 2K24 izlazi za PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch i PC.