Image Alt

Kuvo TV

EA Sports FC 24 ima veoma diskutabilan cover, ali i nešto bolji najavni trailer – veliko razotkrivanje očekuje nas već krajem ovog tjedna

Electronic Arts se polako sprema za veliko razotkrivanje svoje nogometne igre EA Sports FC 24, a prvi korak ka tome nam je stigao u formi službenog covera za igru koji je, moramo priznati, izazvao prilično pomiješane i uglavnom negativne reakcije.

EA je putem Twittera objavio naslovnicu za Ultimate izdanje spomenute igre, a na istoj se našlo čak 30 nogometaša i nogometašica, među kojima su i aktualni igrači i igračice, ali i legende ovog sporta. Konkretno, na coveru su nalazi sljedeća postava: Alex Popp, Alex Scott, Alexander Isak, Alexia Puptellas, Andrea Pirlo, Bukayo Saka, David Beckham, Didier Drogba, Enzo Fernandez, Erling Haaland, Federico Chiesa, Heung-Min Son, Johan Cruyff, Juan Roman Riquelme, Judge Bellingham, Leah Williamson, Leicy Santos, Marcus Rashford, Marquinhos, Marta, Mia Hamm, Pele, Ronaldinho, Rudi Voller, Sam Kerr, Selma Bacha, Trinity Rodman, Vinicius Jr., Virgil Van Dijk, Youssoufa Moukoko i Zinedine Zidane. Naravno, brojne diskusije na internetu nije izazvao lineup koji se našao na coveru, već činjenica da su oni predstavljeni u formi rendera likova iz same igre koji, ako ćemo biti iskreni, i nisu toliko impresivni koliko bismo možda to željeli. O čemu se zapravo radi, pogledajte ispod.

Uz ovaj diskutabilni cover za Ultimate Edition (na coveru standardnog izdanja trebao bi se naći Erling Haaland), dobili smo i prvi trailer koji ipak izgleda bolje i konkretnije.

Veliko razotkrivanje igre najavljeno je za 13. srpanj u 18.30h po našem vremenu, tako da će mnogo toga vezanog za igru biti jasnije. Ono što smo zahvaljujući nedavnom leaku doznali, jeste to da bi se EA Sports FC 24 u prodaji trebao pojaviti 29. rujna, s tim da će već spomenuti Ultimate Edition biti dostupan čak tjedan ranije.