Image Alt

Kuvo TV

Konačno je i službeno, EA doista radi na velikoj Black Panther igri

Glasine o novoj velikoj Black Panther igri na kojoj radi Electronic Arts, o kojima smo pisali prije nepunih godinu dana, konačno su službeno potvrđene.

Electronic Arts je službeno potvrdio kako nam sprema Black Panther igru. Kao što su ranije glasine i sugerirale, na igri doista radi novooformljeni studio Cliffhanger Games iz Seattlea, na čijem se čelu nalazi bivši šef Monolith Productionsa Kevin Stephens. Također, vrijedi naglasiti i to da, osim Stephensa, na igri rade i veterani game developmenta koji su radili na hitovima kao što su, primjerice. God of War, Halo Infinite i Middle-earth: Shadow of Mordor.

Prema prvim informacijama, igra je još uvijek u ranom razvojnom stadiju, što znači da je sigurno nećemo vidjeti još neko vrijeme. Prema informacijama koje je poznati gaming novinar i insider Jeff Grubb otkrio još prošle godine, Black Panther će biti open world single player igra, čija bi se priča trebala odvijati nakon smrti Black Pantera, a koja će pratiti novog glavnog protagonista/icu koji mora uspješno obaviti cijeli niz izazova kako bi postao novi Black Panther. Ranije informacije koje je ovaj insider objavio također govore da bi Stephens i ekipa mogli iskoristiti pojedine gameplay elemente viđene u Middle-earth: Shadow of Mordor / Shadow of War igrama – o kojim elementima se radi, nije precizirano, no moguće je da ćemo vidjeti neku novu varijaciju legendarnog Nemesis moda.

Za kraj, dok čekamo neke nove detalje, Cliffhanger Games je i dalje u potrazi za novim članovima, pa ako ste među onima koji su na neki način uključeni u game development, možete ih kontaktirati putem službene stranice i aplicirati za neku od mnogobrojnih otvorenih pozicija.